Datum objave: 11. Travanj 2024

Hrvatska turistička zajednica odobrila 64 375 eura potpore za projekte udruženih TZ-a Murter-Kornati, Skradina, Bilica, Rogoznice i Drniša

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Hrvatska turistička zajednica donijela je odluku o raspodjeli sredstava za potporu projektima udruženih turističkih zajednica u 2024. godini. Korisnici sredstava su iz tog fonda su lokalne i regionalne turističke zajednice koje su osnovane kao organizacije lokalnog destinacijskog menadžmenta za područje više jedinica lokalne odnosno područne (regionalne) samouprave odnosno kao organizacije lokalnog ili regionalnog destinacijskog menadžmenta, a koje su udružene međusobno ili sa jedinicama lokalne samouprave za područje kojih nije osnovana turistička zajednica. Iz fonda HTZ-a za te namjene za udružene turističke zajednice na području Šibensko – kninske županije izdvojeno je ukupno 64 375 eura potpore za projekte koje su kandidirali Turističke zajednice općina Murter-Kornati, Rogoznica i Bilice te gradovi Skradin i Drniš.
TZ općine Murter-Kornati dobila je 20 000 eura za radicijske regate drvenih brodova otoka Murtera, TZ općine Rogoznica dobila je 10 000 eura uza Babić fest Rogoznica & Primošten, TZ Skradina dobila je 20 000 eura za manifestaciju Taste like Bilice, Skradin, Drniš te još 14 375 eura za Outdoor Dalmatia - bike&hike Bilice, Skradin, Drniš.

Iz kategorije: Vijesti