Datum objave: 03. Travanj 2024

KONTROLA PROMETA / PU šibensko - kninska pozvala građane da predlože lokacije na kojima će 19. 4. nadzirati promet 24 sata

Diana Ferić
Diana Ferić

Policijska uprava šibensko-kninska provodi akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na odabranim lokacijama u prometu. POzvali su građane da im predlože lokacije za nadzor.

Na području Policijske uprave šibensko-kninske 24-satni nadzor bit će proveden 19. travnja 2024. godine u vremenu od 0 do 24 sata. Za provođenje nadzora odrediti će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine.

U odabir lokacija mogu se uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost i mogućnosti provođenja nadzora brzine na predloženim lokacijama.

Do petka, 12.  travnja 2024. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave šibensko-kninske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa. Svoje prijedloge s naznakom ‘Prijedlog lokacije nadzora brzine’,  građani mogu dostaviti elektroničkom poštom, na mail adresu Policijske uprave šibensko-kninske:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.

U cilju veće sigurnosti prometa, policija i dalje poziva na pojačan oprez uz dosljedno poštivanje prometnih pravila i propisa.

Iz kategorije: Vijesti