Datum objave: 08. Ožujak 2024

SUFINACIRANJE UDRUGA:Raspoređena sredstva za programe iz područja tehničke kulture i civilnog društva Grada Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Grad Šibenik donio je odluke o raspodjeli sredstava iz Proračuna grada Šibenika za 2024. godinu - za programe iz područja tehničke kulture, tekuće donacije udrugama civilnog društva te tekuće donacije udrugama iz područja socijalne skrbi.

Nakon provedenog postupka Javnog natječaja za financiranje programa/projekata javnih potreba Grada Šibenika za 2024. godinu, a prema prijedlogu Povjerenstva za procjenu programa, donesena je odluka da se osigurana sredstva u iznosu od 121.115,00 eura rasporede na udruge iz područja razvoja civilnog društva te za udruge iz područja tehničke kulture.

Sredstva planirana za tehničku kulture u iznosu od 5.707,00 eura raspoređena su udrugama prema odluci dostupnoj na POVEZNICI.

Za područje razvoja civilnog društva, iznos od 66.512,00 eura raspoređuje se udrugama iz područja socijalne skrbi prema odluci dostupnoj na POVEZNICI, a ostatak iznosa od 48.896,00 eura raspoređuje se u korist programa 34 udruge civilnog društva, a detaljna odluka dostupna je na POVEZNICI.

Iz kategorije: Vijesti