Datum objave: 22. Srpanj 2023

NOVO RUHO LJUBICE / Uređenje stadiona financira HNK Šibenik uz suglasnost Grada Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Nogometni stadion ŠC Ljubica  u Crnici uskoro će dobiti novi izgled. Kompletno se uređuje travnjak, postavlja se drenaže te automatsko navodnjavanje. Uredit će se i okoliš oko stadiona te ograde, a u planu je i uređenje tribina.

Radovi koje  financira Hrvatski nogometni klub Šibenik uz suglasnost Grada Šibenika trebali bi biti okončani do početka listopada.

Namjera HNK Šibenik je ulaganjem u sportsku infrastrukturu stvoriti kvalitetnije uvjete treniranja za mlade nogometaše. U tijeku je i rekonstrukcija Upravne zgrade Kluba, a uz pripremu dokumentacije za apliciranje na europska sredstva centralnog stadiona na Šubićevcu, HNK Šibenik planira i dodatna uređenja nogometnih terena u Mandalini te na Lozovcu“, kazali su predstavnici Uprave kluba.

U Gradskoj upravi održan je  sastanak predstavnika Uprave Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik, NK Mihovil, Grada Šibenika te projektantskog ureda koji je već u postupku pripreme projekta za prostor bivše vojarne Ante Jonjić, a s ciljem usklađivanja potreba klubova koji će koristiti sportsku infrastrukturu sa stanjem na terenu. Klubovi i sportske udruge koje su do sada koristile postojeće sportske terene na lokaciji, nastavit će to neometano  i dalje.

HNK Šibenik razgovara i sa nogometnim klubovima iz Unešića, Drniša i Knina s namjerom ostvarenja zajedničke suradnje i povezivanja kako bi se omladinskim pogonima i profesionalnom nogometu otvorile šire mogućnosti razvoja.

Iz kategorije: Vijesti