Datum objave: 07. Lipanj 2023

ŠIBENIK DOMAĆIN KONGRESA UDRUŽENJA EUROPSKIH LUTRIJA / U Solarisu se okupilo više od 500 uglednika iz industrije igara na sreću

Diana Ferić
Diana Ferić

U srcu Dalmacije, u  Šibeniku, od 4. do 7. lipnja održava se 11. Kongres Udruženja europskih lutrija (The European Lotteries - EL). EL je najveća i najreprezentativnija organizacija u području igara na sreću koja okuplja lutrije cijele Europe, a kongres je posjećen i od brojnih svjetskih lidera u industriji igara na sreću. „Looking Forward“ tema je ovogodišnjeg kongresa gdje se raspravlja o budućnosti poslovanja u industriji igara na sreću obilježenoj s novim tehnologijama i zahtjevima za održivim razvojem.

Hrvatska Lutrija, kao domaćin ovog važnog kongresa koji je okupio više od 500 uvaženih gostiju, dobila je izvrsnu priliku za razmjenu iskustava i prezentaciju novih proizvoda i najboljih praksi u industriji igara na sreću.

Udruženje EL osim što štiti interese nacionalnih lutrija, na prvo mjesto i prije svih ostalih interesa, stavlja zaštitu igrača i odgovorno priređivanje igara. Hrvatska Lutrija koja je nositelj najviših certifikata u području odgovornog priređivanja igara na sreću, te dobitnik brojnih nagrada za održivo poslovanje, na svim razinama poslovanja usmjerena je na dugoročno održivo stvaranje vrijednosti i sufinanciranje sportskih, obrazovnih, kulturnih i drugih programa s ciljem dobrobiti za cjelokupnu zajednicu.

 

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti