Sidebar Menu

Datum objave: 19. Svi 2023

DAN ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE / Povodom Dana županije izaslanstvo županije će 22. svibnja odati počat poginulim hrvatskim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Povodom obilježavanja Dana Šibensko-kninske županije, izaslanstvo županije položit će vijenac i zapaliti svijeću u spomen na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata u ponedjeljak,  22. svibnja 2023. godine u 15:00 sati  kod Središnjeg križa na Gradskom groblju Kvanj. Poziv za polaganje vijenaca upućen je državnom vrhu, gradonačelnicima Gradova i načelnicima Općina Šibensko-kninske županije, predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnicima policije, vojske i HRM-a te predstavnicima političkih stranaka. U Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku s početkom u 17:00 sati održat će se svečana sjednica Županijske skupštine na kojoj će biti uručene nagrade i priznanja ovogodišnjim laureatima Šibensko-kninske županije.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.