Datum objave: 12. Svibanj 2023

U SLAVU VINILA / Sudionici Longplay dana u Šibeniku iz drugih krajeva Hrvatske imaju besplatan smještaj

Diana Ferić
Diana Ferić

Još jedno izdanje manifestacije Longplay day koja slavi vinile, ploče, longplejke održat će se u subotu, 27. svibnja, u Šibeniku. Tu manifestaciju je i ove godine podržala Turistička zajednica Grad Šibenika, a u tijeku su prijave sudionika za taj sajam vinila. Kao i ranijih godina, i ovogodišnji LP Day uključuje sajam vinila, DJ program, pop up izložbu i večernji koncert.

Longplay Daya održat će se od 10 do 14 sati, ispred ureda Turističko – informativnog centra na obali. Organizatori su nezavisni kulturni centar Azimut i Udruga Kolektiv 4B. Prijaviti se mogu svi kolekcionari ploča, ljubitelji vinila, nezavisni labeli i ostale izdavačke kuće. Sudjelovanje je besplatno, a organizatori i ove godine onim izlagačima koji dolaze iz najudaljenjih krajeva Hrvatske (Istra, Međimurje, Slavonija) i susjednih zemalja regije plaća smještaj za jednu noć.

Broj sudionika kao i broj sudionika kojima će smještaj u centru Šibenika, nedaleko mjesta izlaganja, biti plaćen je ograničen, a prijave se primaju na e- mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

CJELODNEVNO DRUŽENJE

Jutarnji dio programa ovogodišnjeg LP Day, osim sajma vinila, podrazumjeva i pripadajući DJ program, također je planirana i pop – up izložba, dok će cijelu manifetaciju zaokružiti večernji koncert Kali Fat Duba. „Više detalja bit će poznato narednih dana, a mi se veselimo još jednom subotnjem druženju sa zaljubljenicima u pucketave zvukove s vinila“, poručuju iz Azimuta i Kolektiva.

Iz kategorije: Vijesti