Datum objave: 02. Svibanj 2023

SUSPENZIJA / Zbog potpore županu Jeliću Časni sud Domvinskog pokreta suspendirao Višnju Gojanović

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon što je, protivno odluci Predsjedništva Županijske podružnice Vijećnica Domovinskog pokreta Višnja Gojanović nastavila bezrezervno podržavati župana Jelića i skupštinsku većinu časni sud Domovinskog pokreta ju 24.travnja 2023. godine suspendirao. Donio je odluku temeljem koje joj miruju sva članska prava i obveze.

Višnja Gojanović je izabrana za vijećnicu u Županijskoj skupštini Šibensko-kninske županije s liste koalicije Most-Domovinski pokret. Dakle, gđa Gojanović je od strane Časnog suda Domovinskog pokreta suspendirana, te od dana donošenja te odluke i formalno više ne reprezentira političke stavove Domovinskog pokreta u Županijskoj skupštini”, priopćio je danas Mario Kovač, predsjednik šibenskog ogranka te stranke.

Domovinski pokret opetovano apelira na sve vijećnike u Županijskoj skupštini Županije Šibensko-kninske da sinkronizirano podnesu ostavke te omoguće građanima da na izborima pokušaju svojim glasovima Šibensko – kninskoj županiji donijeti političku stabilnost.

Inače, Višnja Gojanović je početkom veljače, na konferenciji za novinare koju je održala s Mariom Kovačem, kazala da je razočarana načinom na koji funkcionira županijska vlast, da je mandat vijećnice prihvatila u najboljoj vjeri kako bi radila u interesu građana koji su je izabrali, a da je u radu skupštine najmanje prilike za to.

Ja ću na sjednice dolaziti jer želim opravdati to što su me građani izabrali kao i 1000 kuna koje dobivam svakog mjeseca, ali ne smatram se dijelom koalicije. Pozvat ćemo vijećnike da daju ostavku i ja sam to prva spremna napraviti” istaknula je tada Višnja Gojanović.

 

 

Iz kategorije: Vijesti