Datum objave: 02. Svibanj 2023

FIZIČKI SUKOB / Zbog podjele imovine 42. godišnjak tjelesno napao rodbinu, a policija mu u kući našla oružje

Diana Ferić
Diana Ferić

U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje kao i nad 34-godišnjakom osumnjičenim za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, sve zbog raspodjele imovine.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 42-godišnjak 28. travnja u popodnevnim satima u Mirlović Polju, zbog nesuglasica oko raspodjele imovine, ušao u kuću rodbine te svima prijetio, a zatim ih i tjelesno napao na što je 34-godišnjak reagirao, uzvratio udarce i lakše ozlijedio 42-godišnjaka. Pretragom kuće 42-godišnjaka pronađena je poluauatomatska puška, pištolj i zračna puška zbog čega će protiv njega biti podnesen Optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana”, izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko – kninske.

Osumnjičeni 42-godišnjak je zbog prijetnji uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je osumnjičeni 34-godišnjak prijavljen redovnim putem.

 

Iz kategorije: Vijesti