Sidebar Menu

Datum objave: 08. Ožujak 2023

JU NP KRKA / U akciji "Knjiga od srca" prikupili više od 200 knjiga i donirali ih trima ustanovama

Diana Ferić
Diana Ferić

Osim Dana zaljubljenih, 14. veljače JU NP Krka obilježava i Međunarodni dan darivanja knjiga. Tim povodom, od 13. do 19. veljače održana je akcija „Knjiga od srca“ u sklopu koje su građani u suvenirnice Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ mogli donijeti najmanje dvije knjige u ispravnom stanju, za koje su zauzvrat dobili na dar knjigu Legenda o Krki na hrvatskom ili engleskom jeziku. U tjedan dana, koliko je akcija trajala, prikupljeno je 229 knjiga različite tematike, a podijeljene su 102 Legende o Krki.

Zaposlenici Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ prikupljene su knjige odnijeli na tri adrese, razveselivši tako korisnike domova za starije i nemoćne u Šibeniku i Oklaju te mališane na Odjelu pedijatrije Opće bolnice Šibenik. Nadamo se da će im darovane knjige biti ne samo poučno štivo, nego i da će im dane ispuniti maštanjima, o drugim svjetovima ili dalekim krajevima, naprimjer.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.