Datum objave: 02. Ožujak 2023

PONOVNO SE ORGANIZIRA AGROTURISTIČKI SAJAM U SKRADINU / Otvorene prijave, partner je ove godine Međimurska županija

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon trogodišnje stanke uzrokovanje pandemijom, Šibensko-kninska županija ove godine po 12. put organizira Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije. Sajam će se održati u Skradinu 30. travnja i 1. svibnja 2023. godine.

Suorganizatori ovogodišnjeg Sajma su Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, HGK Županijska komora Šibenik, Grad Skradin i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, a županija partner je Međimurska županija.

Sajam je izložbeno–prodajnog karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a svake godine posjeti ga i do 20 000 domaćih i stranih gostiju. Na Sajmu predstavljamo ukupno bogatstvo naše županije, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta do kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Pozivamo sve zainteresirane proizvođače domaćih proizvoda s područja Šibensko-kninske županije da već sada pošalju prijavu i osiguraju svoje mjesto na Sajmu koji je s godinama postao prepoznatljiva gospodarska, kulturna i etno manifestacija u Hrvatskoj.

Prijavni obrazac dostupan je na stranici Šibensko-kninske županije:

https://www.sibensko-kninska-zupanija.hr/?stranice=12-sajam-agroturizma-sibensko-kninske-zupanije&id=471

 

Iz kategorije: Vijesti