Sidebar Menu

Datum objave: 28. Veljača 2023

NEVRIJEME / Najgore je prošlo. Autocesta A1 je otvorena, ali još uvijek ima puno problema u prometu zbog jakog vjetra, poledice i nanosa snijega

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Najgore je prošlo. Sve prometnice su prohodne iako većina samo za osobne automobile s kompletnom zimskom opremom. Autocesta A1 je otvorena, ali još uvijek ima puno problema u prometu zbog jakog vjetra, poledice i nanosa snijega. Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje otvorena je za sve skupine vozila, a zbog zimskih uvjeta između čvorova Gospić i Maslenica zabranjen je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema. Na dionici između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine 40 km/h zbog jakog vjetra i nanosa snijega. Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama još uvijek nema prohodne ceste iz unutrašnjosti prema Dalmaciji, Rijeci ili Istri i obratno. U tijeku je čišćenje cesta od snježnih nanosa pa su česti zastoji i kolone iza ralica i vozila zimske službe.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.