Sidebar Menu

Datum objave: 30. Siječanj 2023

KONTROLA PROMETA / Policija proteklog vikenda kaznila trojicu alkoholiziranih vozača, dvojica vozila bez dozvole

Diana Ferić
Diana Ferić

Trojicu vozača koji su vozili u alkoholiziranom stanju među njima i jednog Poljaka, zaustavila je kaznila proteklog vikenda prometna policija an šibenskom području. Dvojica su vozila i bez važeće vozačke dozvole.

U Vodicama su 28. siječnja oko 3,20 sati policijski službenici zaustavili osobni automobil Volkswagen poljskih registarskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnjak za vrijeme dok mu je na snazi zabrana upravljanja vozilima „B“ kategorije dok mu je izmjerena koncentracija od 1,42 g/kg alkohola u organizmu. Vozač je uz Optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku gdje mu je Rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana,
U Šibeniku su policijski službenici 29. siječnja oko 11 sati zaustavili osobni automobil Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnji bosanski državljanin. Izmjerena mu je koncentracija od 1,62 g/kg alkohola u organizmu. Uz Optužni prijedlog će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku,
Istog dana oko 20 sati u Bilicama su zaustavili osobni automobil Audi šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje (nema položen vozački ispit). Izmjerena mu je koncentracija od 0,61 g/kg alkohola u organizmu. Uz Optužni prijedlog će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.