Sidebar Menu

Datum objave: 01. Siječanj 2023

Šibenčane su u 2023. uveli fantastična Ida Prester i bend Lollobrigid, a u prvoj ugodnoj, blagoj, gotovo proljetnoj euro& schengenskoj noći zabavljala ih je Róisín Murphy

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenčani su dočekali 2023. godine u lijepoj, blagoj i ugodnoj, gotovo proljetnoj prvoj euro & schengenskoj noći. Neki su Novu dočekali u ležernoj šetnji rivom, neki uz izvrsnu glazbu Bang Bang benda na Adventuri, mlađi uz mali ali odličan bend ispred hotela „Jadran”, a masovno na Trgu Republike Hrvatske tako punom da se jedva moglo disati gdje su ih u 2023. godinu uveli fantastična Ida Prester i bend Lolobrigida. U ponoć je Šibenčanima sretnu novu ngodinu zaželio gradonačelnik Željko Burić, a nakon toga zabavljala ih je Róisín Murphy, dance zvijezda sa svjetskom reputacijom. Pjevala je na play back, ali je svejedno napravila show kakav se rijetko viđa.
Vatromet kojeg se Šibenik nije odrekao bio je decentan, a atosfera na dočeku je bila odlična.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.