Sidebar Menu

Datum objave: 06. Prosinac 2022

MALIŠANIMA NA DJEČJEM ODJELU STIGAO SVETI NIKOLA / Danijel Mileta im darovao slatkiše u ime Grada Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

U povodu blagdana sv. Nikole, zaštitnika djece, Grad Šibenik je i ove godine prigodno darivao najmlađe pacijente Opće bolnice Šibensko-kninske županije. U pratnji osoblja Odjela i ravnatelja šibenske bolnice Kristijana  Stipaničeva  prigodne poklone mališanima je uručio zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

Tradicija Grada Šibenika je ukazati pažnju djeci i barem ih na kratko razveseliti u bolničkim uvjetima. Svim pacijentima šibenske bolnice, a posebno najmlađima, želimo brz oporavak i da božićne blagdane provedu u svojim domovima“, poručio je zamjenik gradonačelnika Mileta.

Ravnatelj Opće bolnice Šibensko-kninske županije Kristijan Stipaničev zahvalio je predstavnicima Grada Šibenika na posjetu te također najmlađim pacijentima uputio želje za što skorijim ozdravljenjem.

Sveti Nikola se obilježava 6. prosinca, a prema tradiciji zaštitnik je djece, pomoraca, putnika, djevojaka, siromaha, pekara, ribara, zatvorenika i trgovaca.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.