Sidebar Menu

Datum objave: 26. Studeni 2022

SECONDHAND JE HIT U ŠIBENIKU / Prvi zimski buvljak u s raznovrsnom ponudom i niskim cijenama privukao puno Šibenčanki

Diana Ferić
Diana Ferić

Prvi buvljak ove zime koji su u Azimutu jutros organizirali udruge Fotopoetika, Kolektiv 4Bitaj klub bio je pun pogodak. Privukao je i mlade majke s djecomistarije Šibenčanke.

Svoj su štand imale i šibenske “Luce”, a na njemu je bilo svega – od haljina i kaputa do nakita i šešira. Sav prihod od prodaje bit će uplaćen za humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za nabavu oftalmoskopa, sprave za promatranje očne pozadine, za Očni odjel šibenske bolnice koju su pokrenule sa šibenskim Lions klubom. 

Atmosfera je bila vrlo pozitivna jer buvljak nije samo mjesto razmjene ili kupovine secondhand odjeće, obuće i modnih dodatak već i druženja i razmjene dobrih ideja. Neki su komentirali kako im je draže kada je buvljak u zatvorenom prostoru nego na travnjaku ispred Azimuta na kojem se održava kada je toplo i lijepo vrijeme.

U svakom slučaju Secondhand je i u Šibeniku hit za one koji nisu rasipni i koji žele korištenjem takve odjeće očuvati okoliš.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.