Head 04
Datum objave: 18. Studeni 2022

ADVENTURA / Otvoren javni poziv za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na Adventurinom Sajmiću.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Turistička zajednica Grada Šibenika kao suorganizator Adventure 2022. poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da po općim uvjetima dostave ponudu za izlaganje i prodaju svojih proizvoda na Sajmiću koji se održava od 17. do 24. prosinca 2022. godine. Izlaganje, prodaja i prezentacija obuhvaća sljedeće autohtone proizvode i usluge te prezentacije: božićni proizvodi i nakit za bor, knjige i multimediju, dizajnirane suvenire i poklone, prezentacije turističkih zajednica, županija, gradova, općina, obrtničke komore.
Ponuditelji su dužni preuzeti dokumentaciju za sastavljanje ponude na internetskoj adresi Turističke zajednice Grada Šibenika: www.visitsibenik.hr Ponuditelji su dužni poslati ponudu s prihvaćenim Općim uvjetima o organizaciji Adventure 2022. s traženom dokumentacijom najkasnije do 25. studenog 2022. godine na adresu Fausta Vrančića 18, 22 000 Šibenik, s naznakom Adventura 2022 – Sajmić ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., sa naznakom Adventura 2022 – Sajmić.
Pravo na podnošenje ponuda i sudjelovanje na Sajmiću 2022. imaju sve fizičke i pravne osobe koje dostave dokaz o registriranoj djelatnosti, dostave opis sadržaja izložbenog programa za koju daju ponudu, prihvate Opće uvjete i pravila u organizaciji Sajmića 2022. i dostave traženu dokumentaciju do navedenog roka.

Odluku o prihvatu ponude donosi Odbor za ocjenu ponuda, a suorganizator – Turistička zajednica Grada Šibenika će odluku o izboru objaviti na svojim internetskim stranicama, najkasnije do 30. studenog 2022. godine.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3