Sidebar Menu

Datum objave: 10. Studeni 2022

AL ĆE STUDENTI UŽIVATI SAMO DA IH BUDE / Dovršena gradnja Studentskog doma na Palacinu, slijedi njegovo opremanje

Diana Ferić
Diana Ferić

Završena je gradnja Studentskog doma “Palacin” u Šibeniku. Objekt je priključen na komunalnu infrastrukturu te se rade završna ispitivanja instalacija kao i soboslikarski i slični radovi. Građevinske radove izvodi tvrtka Lavčević d.d. i Lavčević- inženjering d.o.o. iz Splita.

Nakon što ishodimo izmjene i dopune građevinske dozvole što je u tijeku slijedi prijava tehničkog pregleda. Izmjene su nužne zbog promjene postojećih zgrada koje su bile lošeg  konstruktivnog stanja i na mjestu kojih su po izmijenjenom projektu izgrađene nove dvije zgrade. Tehnički prijem bi mogao biti još ove godine kao i ishođenje uporabne dozvole.Također je u završnoj fazi i nabava opreme, kuhinja, namještaj i ostalog. Odabran je najpovoljniji ponuditelj. Ako ne bude žalbi na odluke o odabiru, očekuje se vrlo brzo i potpisivanje ugovora za opremanje, odnosno realizacija faze opremanja i završetak projekta”, priopćili su iz Projektnog tima Palacin. Ukupna vrijednost projekta je 85.356.107,55 HRK, a iznos od 79.680.000,00 HRK je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz operativni program Konkurentnost i kohezija.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.