Sidebar Menu

Datum objave: 22. Listopad 2022

JAVNI RED I MIR / Varaždin zabranjuje na ulicama, trgovima i portunima piti i posjedovati alkoholna pića od ponoći do 6 ujutro i zadržavanje pred ugostiteljskim nakon zatvaranja.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Grad Varaždin zbog učestalog remećenja javnog reda i mijenja svoje uredbe i donosi nekoliko odredbi kojima namjerava poboljšati kvalitetu života građana te uvesti više reda na svoje ulice, trgove, parkove, ugostiteljske objekt, štekate pa čak i portune. U Varaždinu će prema novim pravilima ponašanja biti zabranjeno zadržavanje u ugostiteljskim nakon završetka radnog vremena. Noću od 2 do 6 sati zabranjeno je zadržavanje i okupljanje na javnim površinama ispred ugostiteljskih objekata koji se nalaze u stambenim zonama. Osim toga, Varaždin zabranjuje na javnim površinama od ponoći do 6 sati ujutro, na ulicama, trgovima i posebno u prolazima zgrada, konzumiranje alkoholnih pića i posjedovanje istih u otvorenoj ambalaži. Javni red i mir Varaždin će osigurati i rigoroznim mjerama ograničavanja buke tako što će zabraniti reproduciranje glazbe na otvorenom iznad prihvatljive razine buke.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.