Sidebar Menu

Datum objave: 19. Kolovoz 2022

GLISIRANJE / Pomorska policija samo u jednom danu zatekle 21 osobu u nedozvoljenom glisiranju blizu obale

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Policijski službenici Postaje pomorske policije su jučer su tijekom akcije nadzora pomorskog prometa u šibenskom akvatoriju s naglaskom na prekršaje nedozvoljenog glisiranja unutar 300 metara od obale, zatekli i prekršajno sankcionirali 21 osoba zbog nedozvoljenog glisiranja. Među njima su bila 4 hrvatska državljanina, 7 njemačkih, po 2 slovenska, talijanska, mađarska i britanska te po 1 češki i australski državljanin. U akciji koja je trajala osam sati sudjelovala su tri plovila pomorske policije. U prekršaju su zatečena 2 jet-ski plovila i 19 glisera.

Od početka godine na području šibenskog akvatorija, zbog nedozvoljenog glisiranja, zatečeno je i prekršajno sankcionirano ukupno 179 osoba od kojih njih 10 na jet-skiu, ostali u gliserima. Također, dvije osobe nisu imale dozvolu za upravljanje brodicama, a jedna je bila i pod nedozvoljenom koncentracijom alkohola u organizmu.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.