Sidebar Menu

Datum objave: 07. Srpanj 2022

Društvu J. Dalmatinac za provođenje Programa dokumentiranja i zaštite kulturnih dobara starog Šibenika, još 250 000 kuna iz državnog proračuna.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Društvu Juraj Dalmatinac za nastavak provođenja Program dokumentiranja i zaštite nepokretnih kulturnih dobra na području kulturno povijesne cjeline Šibenika, Ministarstvo kulture i medija, dodijelilo je još 250 000 kuna. Projekt koji Društvo Juraj Dalmatinac provodi u suradnji s Konzervatorskim odjelom Ministarstva kulture u Šibeniku, dobio je sredstva u konkurenciji čak 924 programa
Program dokumentiranja i zaštite nepokretnih kulturnih dobra na području kulturno povijesne cjeline Šibenika, arhitektonskog i geodetskog snimanja te izrade dokumentacije o nepokretnim kulturnim dobrima, Društvo Juraj Dalmatinac pokrenulo je 2016. godine. Do sada je od 195 298 četvornih metara, kolika je površina nepokretnih kulturnih dobara u povijesnoj jezgri grada Šibenika, dokumentirano 60 080 četvornih metara,a 25 000 četvornih metara je digitalizirano.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.