Sidebar Menu

Datum objave: 24. Lipanj 2022

ZAVRŠNA PRIREDBA U DV SUNCE / Djeca ispitivala roditelje poznaju li šibenske riječi i pjevala o Arsenu "kad je bija dite"

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Završna priredba u Dječjem vrtiću Sunce na Brodarici bila je  prilika je da djeca i odgajatelji pokažu roditeljima samo dio onoga što su radili i učili protekle vrtićke godine, dobro su ih nasmijali, a neki roditelji su se od sreće rasplakali. 

Pripremili su im  bogat glazbeno – scenski prikaz u kojem je  glavna tema bio njihov grad Šibenik i njegove znamenitosti. Posebno je zabavan bio dio u kojem su djeca ispitivali roditelje što znači neke šibenske riječi, a roditelji su pokazali da dobro poznaju  poznaju lokalizme.

Na kraju su zapjevali pjesmu „Kad je Arsen bija dite koju je napisala Maja Gulin. Poseban statsu u toj završnoj priredbi imali su predškolci koji ove godine napuštaju vrtić i upisuju se u školu. Bili su obučeni poput diplomanata na sveučilištu,a dobili su i svjedodžbu.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.