Sidebar Menu

Datum objave: 07. Lipanj 2022

PROSVJED PRAVOSUDNIH SLUŽBENIKA I ZAPOSLENIKA / Do pobjede za dostojanstvo i egzistenciju zaposlenih u pravosudnim tijelima Republike Hrvatske

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Službenici i zaposlenici Općinskog suda u Šibeniku zbog teškog materijalnog stanja, ugrožene egzistencije i nepravde koju doživljavaju uprkos tomu što o njima ovisi funkcioniranje cjelokupnog pravosudnog sustava i što svoje poslove obavljaju odgovorno, predano i pošteno. Prosvjedom je organizirao Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske s ciljem da hrvatsku javnost upozori na tragičan položajem državnih službenika i namještenika u sustavu pravosuđa, ljudi bez kojih taj sustav ne može funkcionirati, a koje se tretira, kako je ponovljeno i na šibenskom prosvjednom skupu, kao da su zadnja rupa na svirali.
-Idemo do pobjede za dostojanstvo i egzistenciju zaposlenih u pravosudnim tijelima Republike Hrvatske, poručio je sa šibenskog prosvjednog skupa Antun Storić, predsjednik šibenskog ogranka SDLSN-a.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.