Datum objave: 25. Svibanj 2022

BESPLATNE RADIONICE / Obrtnička komora omogućila šibenskim obrtnicima i malim poduzetnicima poduku o marketingu na društvenim mrežama

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Treća besplatna radionica o osnovama brendiranja na društvenim mrežama namijenjena obrtnicima, mikro i malim poduzetnicima i onima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla održana je danas u Inkubatoru za nove tehnologije Trokut, u organizaciji Obrtničke komora Šibensko-kninske županije. Bila je dobro posjećena kao i dvije predhodne, a predavačica je bila Matea Erceg, vlasnica Agencija A Li Media koja iza sebe ima višegodišnje iskustvo rada u novinarstvu i marketingu.

Polaznici su učili o tomu kako svojim objavama na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu mogu poboljšati svoje poslovanje i izgraditi prepoznatljiv brend od sebe ili svog biznisa. Bilo je riječi o tome kako predstaviti ono što radite, svoje usluge i proizvode na tim društvenim mrežama, potom o vizualnom identitetu, biranju ciljane publike te kako u svemu tome biti drukčiji i autentičan. Na kraju je Matea Erceg poručila sudionicima da je najbolji marketing onaj koji se ne osjeća kao marketing te da se ne boje svoje znanje i iskustvo podijeliti na društvenim mrežama jer tako će dobiti povjerenje klijenata i pokazat će im kako im mogu biti korisni.

 

 

Iz kategorije: Vijesti