Sidebar Menu

Datum objave: 01. Svi 2022

TRADICIJA SE NASTAVILA/ Održana Večer Šibenčana u Zagrebu, pogledajte tko je sve bio na njoj

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tradicionalna Večer Šibenčana, koja je, nakon stanke od  dvije godine, sinoć održana okupila je brojne Šibenčane koji žive u Šibeniku, uglavnom lokalne dužnosnike i zaposlenike stručnih službi te Šibenčane  sa   zagrebačkom adresom i prijatelje Šibenika, a za dužnosničkim stolom sjedili su i bivša predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović i njezin suprug Jakov i to sa  šibenskim gradonačelnikom Željkom Buriće, šibensko – kninskim županom Markom Jelićem, ministrom pravosuđa Ivanom Malenicom,  državnim tajnikom Ministarstva kulture Ivicom Poljičkom i predsjednikom Društva Šibenčana u  Zagrebu  Ninićem. U svojstvu izaslanika predsjednika Hrvatskog sabora obratio se Željko Burić, gradonačelnik Šibenika. U ime organizatora, Društva Šibenčana okupljene je pozdravio Josip Ninić, dopredsjednik tog društva. 

Na Večeri Šibenčana sa svojim je nekadašnjim studentskim društvom uživao i poznati orguljaš Pavao Mašić, profesor na Glazbenoj akademiji u Zagrebu. 
Zabava je potrajala do dugu u noć.
Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.