Datum objave: 08. Travanj 2022

TRAŽI SE RJEŠENJE / Krug bolnice i dalje je najveće besplatno parkiralište u Šibeniku

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Prateći  u sanitetskom vozilu bolesnu majku na pregled prije nekoliko dana  uvjerila sam se da su vozači tih vozila kao i vozila hitne pomoći pravi kaskaderi kada uđu u krug šibenske bolnice s obzirom na prepreke koje im predstavljaju  na sve načine parkirani osobni automobili. Više ih je nego na bilo kojem gradskom parkiralištu tako a vozači moraju pokraj njih oprezno manevrirati, a pravi problem nastaje kada im neko vozilo zakrči put.

Nije čudno što su se vozači izvještili voziti u takvim okolnostima jer je parkiranje automobila u krugu šibenske opće bolnice prastari problem i do sada ga niti jedan ravnatelj nije riješio. Aktualni ravnatelj Kristijan  Stipaničev kaže kako mu je to, kada je prije četiri mjeseca preuzeo tu funkciju to bio jedna od prvih zadataka.
 
„ Normalno je da se sadašnje stanje ne smije niti može tolerirati. Tražeći rješenje sastali smo se s predstavnicima Gradskog parkinga i dogovorili smo s eda će oni ponuditi elaborat i načine kako da to riješimo. Nama nije u interesu zarađivati na parkingu nego uvesti red kako bi svi prolazi bili prohodni”, izjavio nam je dr. Stipaničev.
Upravo danas se sastaju s predstavnicima Gradskog parkinga koji će ih upoznati sa svojim prijedlozima tako da bi taj gorući problem trebao biti uskoro riješen.
Iz kategorije: Vijesti