Sidebar Menu

Datum objave: 25. Veljača 2022

KORONA / Smanjuje se broj oboljelih od korone. U protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije oboljele su 62 osobe.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Korona polako jenjava, no još uvijek prijeti. U protekla 24 sata u Šibensko - kninskoj županiji od te su bolesti oboljele 62 osobe. Bolest je dijagnosticirana kod približno jkedre vtrećine od 181 testirane osobe. Trenutno je u Šibensko - kninskoj županiji 336 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječe se 34 osobe, od kojih su četiri osobe na respiratoru. U kninskoj bolnici liječe se četiri osobe. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije su 434 osobe. Od toga je 419 bliskih kontakata oboljelih, a za 15 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.