Datum objave: 07. Veljača 2022

TROKUT VAS POZIVA / Na prvom ovogodišnjem meet up gostuje programer Ante Burazer, pridružite se!

Diana Ferić
Diana Ferić

Inkubator za nove tehnologije Trokut u Šibenik i u ovoj godini nastavlja organizirati susrete s uspješnim ljudima i poduzetnicima na području IT tehnologije i kreativnih industrija. Gost prvog ovogodišnjeg meet up-a, koji će biti održan u četvrtak, 10. veljače u 17 sati, je uspješni šibenski programer Ante Burazer. Ante je magistar elektrotehnike i računalnog inženjerstva, a trenutno radi kao full-stack developer u jednom od brzo rastućih startup-ova Synthesia.io, koji se bavi izradom sintetičnih video uradaka.

Govorit će o svom poslovnom putu -  radu u inozemstvu, izazovima s kojima se susretao i još uvijekse susreće, problemima u svakodnevnom poslovanju te načinu kako ih riješiti. 
„Dobrodošli su svi koji žele proširiti svoju mrežu poslovnih kontakata, koji žele upoznati nove osobe i kolege, koji se žele inspirirati te saznati nešto više o novim znanjima, kompetencijama i vještinama na području programerstva. Prijave se zaprimaju putem mail-a Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili na broj tel. 022 500 200. Potrebno je samo navesti ime i kontakt broj, uz obavezno predočenje Covid potvrde pri dolasku na događaj”, poručuju iz Trokuta.
Iz kategorije: Vijesti