Datum objave: 11. Prosinac 2021

VOLONTERI / Josip Knežević, trener djece invalida u „Aurori” nagrađen titulom volontera godine Šibensko-kninske županije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Josip Knežević, trener djece invalida u udruzi „Aurorakoja okuplja djecu i mlade oboljele od cerebralne paralize, dječje paralize i ostalih oblika invaliditeta, pokretač karate kluba osoba s invaliditetom „Krka” nagrađen je titulom volontera godine Šibensko-kninske županije. Nagradu za uspješnu organizaciju i promicanje volontiranja dobio je Powerlifting klubŠibenik”.

Josip Knežević i Powerlifting klub „Šibenik”, vrijedne titule za svoj nesebični, volonterski rad i doprinos zajednici dobili su u jakoj konkurenciji brojnih izvanrednih i zaslužnih volontera. Među nominiranim bili su Ankica Šeša iz udruge Zvonimir – Knin i Antonio Erceg iz društva sportske rekreacije ''Sport za sve'' 08 FORCA Šibenik te Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik i udruga Kamenčići.

Dodjelu nagrada zaslužnim volonterima i organizacijama koje promiču vrijednosti volontiranja organizirao je Savjet mladih Grada Šibenika u suradnji sa udrugom mladih ''Mladi u EU'' i Savjetom mladih Šibensko-kninske županije. U ime Grada Šibenika dodjeli volonterskih nagrada bili su nazočni Iris Ukić Kotarac, zamjenica šibensko-kninskog župana i Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika, a oni su dobitnicima i uručili nagrade.

Iz kategorije: Vijesti