Sidebar Menu

Datum objave: 13. Studeni 2021

PROSVJEDNICI / Borci protiv aktualnih mjera borbe protiv koronavirusa okupili se i sinoć na Poljani

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Peti dan zaredom protivnici uvođenja Covid potvrda  i poticanja cijepljenja kao najboljeg načina obrane od pandemije koronavirusa okupili su se sinoć na šibenskoj Poljani na, kako kažu, spontanom skupu, kakvi se pod nazivom "Svjetlom protiv tame" organiziraju diljem Hrvatske.  Jedni od najaktivnijih  pobornika suprotstavljanju aktualnoj politici borbe protiv koronavirusa u Šibeniku Anita Šupe i Tomislav Vukorepa obratili su se okupljenim građanima ne skrivajući oduševljenje činjenicom da se takvi skupovi organiziraju u sve većem broju gradova u Hrvatskoj. 

“Nalazimo se u 2 ključna tjedna, ovaj put ZAOZBILJNO. Ovo što se događa u Hrvatskoj, okupljanja cijeli tjedan, sad već u preko 60 gradova i mjesta diljem zemlje, ovo nitko nije organizirao. Dogodilo se spontano jer je došao takav trenutak. Vidite da nam ne treba vođa, samo LJUDI da mirno, odlučno i dostojanstveno stanu zajedno u obranu svojih prava. Gledam snimke iz drugih gradova i plačem od ponosa i uzbuđenja jer se napokon događa ono što smo čekali 20 mjeseci. 
Ne znam koliko ste svjesni toga da upravo pišemo povijest”, napisala je na svom Facebook profilu Anita Šupe.
Prosvjednicima su se sinoć priključili  šibenski bajkeri. 
FOTO: Facebook
 
Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.