Datum objave: 30. Listopad 2021

SVI ZA KIARU / Cjelodnevno humanitarno druženje u Rasadniku - od radionica do sportskih natjecanja i koncerata

Diana Ferić
Diana Ferić

Humanitarano druženje cilj kojeg je bio prikupiti što više novca za eksperimentalno liječenje u SAD -u sedmogodišnje  Kiare Goršić  trajalo  od jutros  u Rasadniku na Vidicima. Organizatori su  Udruga Umirovljenika Krešimirova grada Šibenika i Crveni  križ. Priključila im je Hrvatska udruga poslovnih žena Šibenik koja je organizirala radionicu bojanja malih srdaca od stiropora koja su kasnije dijelili svima koji su donirali novac za Kiaru. Svoju su akciju koja traje i dalje nazvali "Srce na dlanu - zajedno za našu Kiaru".

"Od 10 do 15 sati smo imali radionicu bojanja srdaca. Bilo je jako puno djece. Svi su bili oduševljeni i predano su radili. Potom smo prikupljali donacije i donatorima darivali ta obojana srca. Sav novac ide na zajednički račun koji je otvorio  Crveni križ", kaže Ornela Šupe, predsjednica šibenskog KRUG -a.

Organizirane su i druge brojne radionice i natjecanja  kao što su petanque turnir, nordijsko hodanje, dječje radionice, glazbeni program, zajednički ručak i radionica gradske straže. Novac se prikupljao od kotizacija i ulaznica.

Održan je i humanitarni malonogometni turnir te glazbeni programa na kojem  su nastupili  Privatna praksa,  DJ Karmelo, Oliver J Berekin te  grupa Magazin.

FOTO: Ante Baranić

Iz kategorije: Vijesti