Sidebar Menu

Datum objave: 20. Kolovoz 2021

LIGA ZA BORBU PROTIV RAKA / Planulo 100 unikatnih torba koje su oslikale članice "Tempere", pogledajte kako

Diana Ferić
Diana Ferić

Najbolji  pokazatelj uspješnosti humanitarne akcije „100 torba za Ligu“  koju su proveli Liga za borbu protiv raka Šibensko kninske županije i Udruga slikara amatera „Tempera“  je to što su torbe na jučerašnjoj humanitarno – prodajnoj izložbi gotovo razgrabljene. Ostalo ih je samo nekoliko , ali bit će sigurno prodane jer se za njim zanimaju i na društvenim mrežama.

„Prezadovoljni smo svi koji smo sudjelovali u ovoj akciji. Nismo očekivali takvu potporu. Hvala svima koji su nam se priključili, a posebno hvala ženama iz Udruge Tempera koje su se jako potrudile i oslikale te torbe“, kazala nam je Danći Mihovilčević, predsjednica Lige za borbu protiv raka koja se sa svojom unučicom Karlom također oslikavala torbe. 
 
Svojim dolaskom i kupnjom torbi podržao ih je i Paško Rakić, bivši šibenski dogradonačelnik, sada savjetnik u Uredu za društvene djelatnosti. 
Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.