Datum objave: 10. Kolovoz 2021

MOŽDA IPAK NEĆE PROĆI LIŠO / Policija će dodatno ispitati okolnosti usmrćivanja labuda u Skradinu na kojeg je s broda skočio turist

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija će ipak dodatno ispitati slučaj usmrćivanja labuda u Skradinu na kojeg je s broda skočio Mađarski turist jer se Skradinjani ne mire s konstatacijom da je to bio nesretan slučaj i da nema elemenata kaznenog djela.

U nedjelju poslijepodne u Skradinu brojni su mještani i gosti svjedočili nemilom događaju - usmrćivanju labuda. Čitatelj ŠibenikIN-a i svjedok događaja, koji je vidio mađarskog turista kako s jahte skače na labuda, danas je ponovno kontaktirao portal u nevjerici jer je, prema policiji, sve bio samo nesretan slučaj.

"Zanima me, ako sam zvao 112 te policiju da im prijavim cijeli slučaj koji se ispred mene odvio, kako je onda moguće da se izvede zaključak da je sve bio samo nesretan slučaj. Rečeno mi je iz policije da će me kontaktirati jedan inspektor, no to se do ovoga trenutka nije dogodilo. Svi su prisutni vidjeli da nije bio nesretan slučaj, već da je skok bio ciljan, uz bodrenje publike s broda, što je završilo kobno za labuda", kazao je svjedok.

Nakon što se ŠibenikIN ponovno obratio policiji, kazali su da će ipak kontaktirati svjedoka i saslušati njegovu stranu priče. 

"Kontaktirat ćemo svjedoka da nam da iskaz te ćemo ponovno zvati Državno odvjetništvo da vidimo koje korake dalje poduzeti ako bude potrebno", kazao je glasnogovornik policije Šime Pavić. 

Podsjetimo, u Skradinu je u nedjelju poslijepodne stranac skokom s jahte usmrtio labuda, a, prema riječima čitatelja ŠibenikIN-a, sve je vidjelo dvadesetak ljudi koji su se taj tren našli na rivi. Po dojavi policija je izašla na teren te utvrdila da nema elemenata kaznenog djela.

FOTO: Ilustracija

Iz kategorije: Vijesti