Sidebar Menu

Datum objave: 21. Lipanj 2021

ŽUPAN JELIĆ:Suvremena, demokratska Republika Hrvatska utemeljena je na antifašističkoj borbi. Neka je vječna slava i hvala svima koji su za nju dali svoj život.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Župan Šibensko-kninske županije dr.sc. Marko Jelić i njegov zamjenik Ognjen Vukmirović položili su danas, uoči Dana antifašističke borbe vijenac i zapalili svijeću podno središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj u čast svim žrtvama antifašističke borbe.

Vijence je položio i izaslanstvo Grada Šibenika na čelu s gradonačelnikom Željkom Burićem te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnici policije, vojske i Hrvatske ratne mornarice te predstavnici političkih stranaka.

„Suvremena, demokratska Republika Hrvatska utemeljena je na antifašističkoj borbi. Neka je vječna slava i hvala svima koji su za nju dali svoj život.“, kazao je župan Šibensko-kninske županije dr.sc. Marko Jelić.


Molitvu odrješenja za sve pokojne predvodio je don Darko Poljak.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.