Datum objave: 17. Svibanj 2021

NIJE LAKO ŠIBENSKIM PROMETNIM REDARIMA / Neodgovorni vozači ih napadaju i prijete im, prijavljena dva slučaja policiji

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Dva slučaja u kojima su prepotentni vozači prijetili prometnim redarima Grada Šibenika, nakon što su ih upozorili da su nepropisno parkirali svoj automobil prijavljena su policiji , a vozači su pritvoreni.

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 40-godišnjaku.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 12. svibnja u Šibeniku, nakon što je pogrešno parkirao svoje osobno vozilo, prijetio zaposleniku gradske ustanove koji ga je upozoravao da je nepropisno parkiran i da treba pomaknuti svoje vozilo, što je kod oštećenog izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske", kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko - kninske

U istoj policijskoj postaji dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 35-godišnjaku.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 13. svibnja u Šibeniku, nakon što je pogrešno parkirao svoje osobno vozilo, takođerprijetio zaposleniku gradske ustanove koji mu je zbog nepropisnog parkiranja napisao kaznu, što je kod oštećenog izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Vijesti