Sidebar Menu

Datum objave: 16. Svi 2021

UGOSTITELJI POTIČU CIJEPLJENJE / Ako ste se cijepili dobit ćete do kraja svibnja gratis kavu u nekoliko šibenskih kafića

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Skupina šibenskih ugostitelja odlučila je posebnom akcijom potaknuti ljude na cijepljenje protiv COVID 19 bolesti.

U akciji sudjeluju Azimut, Barcode, Bronzin, Domald, Vintage i Yum. Svi oni do kraja svibnja  kavom časte  prvih 50 gostiju koji dođu u njihov kafić s potvrdom da su se taj dan cijepili protiv covida.

‘Misli na druge, cijepi se’, slogan je kampanje kojoj se na svoj način pridružuje i ova skupina poznatih šibenskih restorana, barova i slastičarnica.

Ističu da ne predstavljaju druge ugostitelje, udruge ili inicijative, jednostavno su se složili da bi ovo bila odlična zahvala svima koji doprinose prvenstveno suzbijanju pandemije, a onda i da turistička sezona bude uspješna koliko je to moguće.

Naravno, pozivaju i druge kolege da se priključe akciji ako to žele!

Sve što vam treba je potvrda koju dobijete prilikom cijepljenja, s njom dođete na terasu, osoblju pokažete potvrdu i imate gratis kavu!

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.