Sidebar Menu

Datum objave: 13. Svi 2021

BRAVO DEČKI / Trojica mladih Kninjana krenula humanitarnom biciklističkog rutom od Savudrije do Prevlake za pomoć djeci sa smetnjama u razvoju, podržite ih!

Diana Ferić
Diana Ferić

Trojica mladića velikog srca iz Knina -Tomislav Jurić Čivro, Stipe  Džalo i Ivan Milošević - krenuli su danas biciklima iz Savudrije u Istri, najzapadnije točke Hrvatske, humanitarnom biciklističkom turom "Adriatic tour" do Prevlake za djecu i mlade s teškoćama u razvoju, korisnike udruge Sveti Bartolomej iz Knina. Ruta je duga 1 000 kilometara ,a vozit će je uz obalu Jadrankskog mora 20 dana.

Cilj im je prikupiti novac za uređenje Zabavno Edukacijsko Rehabilitacijskog Parka (ZERP) uz zgradu za poludnevni boravka djecu, mladih i odraslih, korisnika te kninske udruge. Predviđena je izgradnja zabavnih i rekreativnih sadržaja, uređenje bazena te vrta kao i sadnja stabala.

Pratite ambasadore Svetog Bartolomeja na njihovu putu, budite im podrška i ako, ako možete, uplatite novac na na račun Udruge.

Podatci za uplatu:

Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ Knin
IBAN:56 2407 0001 5003 2724 2 – OTP banka
Svrha uplate – Adriatic tour za Svetog Bartolomeja
Poziv na broj – datum uplate

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.