Sidebar Menu

Datum objave: 13. Svi 2021

ULJEPŠAN AMFITEATAR KOD VUŠ-a / Lovre i Slaven oslikali zidove amfitetra, zasađeno je i bilje, a uređenje se nastavlja

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zapušten i neprivlačan tzv amfiteatar uz zgradu Veleučilišta u Šibeniku uređuje se pa će valjda konačno postati mjesto  sastajanja i druženja studenta. Do sada se ni za što nije koristio i bio je promašena investicija u koju je novac ulupala još gradska vlast na čelu s Nedom Klarić, u najboljoj namjeri, nadajući se da će ga time staviti u funkciju okupljanja ljudi i organiziranja javnih događanja.

Šibenski grafički dizajner Lovre Vudrag i njegov kolega  Slaven  oslikali su  zidove amfiteatra  plavim i modrim nijansama, a okoliš je uređen i oplemenjen biljkama.
 
 
To je, navodno tek prva faza uređenja tog prostora, nazvanog sada studentskim parkom.
 
"Studenti su  ovim parkom dobili višenamjenski atraktivan vanjski prostor koji se nalazi odmah pored zgrade Veleučilišta. Prostor je pogodan za razne vanjske aktivnosti.Očekujemo da će naši #VUŠovci rado provoditi vrijeme ovdje i da će studentski park postati mjesto druženja, Kreative, izražavanja, stvaranja i brojnih studentskih događanja", kažu u VUŠ - u.  
Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.