Sidebar Menu

Datum objave: 05. Svi 2021

IZBORI / KANDIDATI HDZ -a družili se u Kninu i odaslali snažnu poruku zajedništva prije i sada

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zajedno smo stvorili temelje, zajedno sada idemo graditi budućnost Knina i Šibensko-kninske županije", poruka je današnjeg druženja najužeg vodstva HDZ-a Šibensko-kninske županije, kandidata za župana Gorana Pauka i njegova zamjenika Paška Rakića te kandidata za gradonačelnika Knina Nikole Blaževića i buduće mu zamjenice Sanje Bebek u kraljevskom gradu Kninu. ‘Postavili smo temelje razvoja ovoga grada i sada je vrijeme da se okrenemo budućnosti. Za donošenje važnih odluka izuzetno je važno imati tim, a ovaj tim bira Knin, danas i sutra. Izađimo na izbore, birajmo HDZ, birajmo župana Gorana Pauka kako bismo održali stabilnost i mogli nastavili graditi stabilne odnose među ljudima’, poručuje Nikola Blažević, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Knina.

Goran Pauk, u utrci za još jedan mandat šibensko-kninskog župana, dodao je:

‘Zajedno s gradonačelnikom Nikolom Blaževićem nastavit ćemo odgovorno graditi koristeći sve potencijale našeg kraljevskog grada Knina. Vrijeme je da nastavimo stabilno, putem razvoja’.

Kninski HDZ-ovci, među kojima i mnoštvo mladih spremnih da preuzmu odgovornost za vođenje grada i županije, družili su se na glavnom trgu uz pridržavanje svih nužnih epidemioloških mjera.(adv)

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.