Sidebar Menu

Datum objave: 28. Travanj 2021

ŽUPANIJSKI HDZ / Predali kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu i kandidaturu za župana Pauka s oko 4 700 potpisa potpore

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nediljko Dujić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i Goran Pauk, kandidat HDZ-a za župana Šibensko-kninske županije  predali su danas na Županijskom sudu u Šibeniku prikupljene potpise građana za kandidaturu Gorana Pauka za župana i Paška Rakića za njegova zamjenika te kandidacijsku listu HDZ-a i HSLS-a za Skupštinu Šibensko-kninske županije.

Hrvatska demokratska zajednica sa svojim partnerima snažno i stabilno priprema se za nadolazeće lokalne izbore, a potpora od preko 4700 prikupljenih potpisa pokazatelj je da smo na dobrom putu, priopćili su iz HDZ -a.

„Zahvaljujem svima koji su svojim potpisom na kandidacijsku listu podržali moju kandidaturu za župana Šibensko-kninske županije i dali mi svoje povjerenje. Uvjeren sam da ću, kao i svaki put do sada, to povjerenje opravdati i sa svojim timom ljudi nastaviti raditi na stabilnom i kontinuiranom razvoju ove naše prekrasne županije“, kazao je kandidat za župana Goran Pauk.

„I ovaj put nudimo najkvalitetniji tim za predstojeće izbore. Očekujem da će birači to prepoznati i da će HDZ nakon 16. svibnja imati većinu u Županijskoj skupštini i župana“, poručio je Nediljko Dujić.

Podršku kandidatima Hrvatske demokratske zajednice za načelnike, gradonačelnike i župana danas je pružio i predsjednik stranke Andrej Plenković. U druženju s kandidatima na Poljani u Šibeniku istaknuo je kako Hrvatska demokratska zajednica ima pobjednički tim i ljude koji će odgovorno, odvažno i dokazano raditi na razvoju svakog dijela Hrvatske.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.