Datum objave: 23. Travanj 2021

PREDSTAVLJANJE IZ SAMOIZOLACIJE / Šibenski odvjetnik Mate Petković, najtrofejniji sportaš šibenskog odvjetničkog zbora, kandidat je za zamjenika kandidata za gradonačelnika Glavaša

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zbog samoizolacije kandidat  NL Stipe Petrine za gradonačelnika Šibenika Ivo Glavaš primoran je aktivnosti  vezane za kampanju za predstojeće lokalne izbore voditi od doma, preko priopćenja za javnost pa je tako danas predstavio svog zamjenika šibenskog odvjetnika  Matu Petkovića, sina poznatog odvjetnika Zorana Petkovića Peke i najtrofejnijeg sportaša šibenskog odvjetničkog zbora, koji je također u samoizolaciji.  

U njegovom predstavljanju stoji:

"U današnje vrijeme, Šibeniku su više no ikad potrebni ljudi koji su prije svega žestoki protivnici korupcije i kriminala, sposobni, mladi, energični i voljni se uhvatiti u koštac s izazovima i problemima, a Marko Petković je definitivno takav.

Zbog tog razloga, prepoznao sam u njemu veliki potencijal da zajedno sa mnom odvede Šibenik na pravi put, jer samo s perspektivnim ljudima možemo realizirati našu viziju perspektivnog grada.

Odvjetnik Marko Petković je ponosni otac dvoje djece, izraženi lokalpatriot i strastveni sportaš rekreativac.

Za vrijeme studija na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu aktivno je sudjelovao u promicanju grada pri Društvu prijatelja Grada Šibenika u Zagrebu kroz mnoge sportske i kulturne manifestacije.

Jedan je od ponovnih osnivača Stolnoteniskog kluba Šibenik koji danas uspješno odgaja buduće stolnoteniske naraštaje u gradu.

Kao dugogodišnji zaljubljenik u vjetar i valove bavi se windsurfingom, instruktor je jedrenja na dasci, a 2011. godine osvojio je treće mjesto na Kupu Hrvatske u disciplini slalom windsurfing.

Najtrofejniji je sportaš šibenskog odvjetničkog zbora, osvojivši prve nagrade u disciplinama tenisa, stolnog tenisa i plivanja, a također je osvojio amatersku tenisku ligu u Šibensko-kninskoj županiji u ljetnom ciklusu 2018. godine.

Nakon što izađemo iz samoizolacije imat ćete ga priliku pobliže upoznati putem druženja i intervjua, na kojima ćemo, između ostalog, detaljno prezentirati i naš politički program. Također, kako se radi o opsežnom dokumentu koji smo zadnjih nekoliko mjeseci sastavljali zajedno sa stručnjacima iz raznih područja, u idućim danima ćemo parcijalno objavljivati dijelove na društvenim mrežama".

Iz kategorije: Vijesti