Sidebar Menu

Datum objave: 09. Travanj 2021

POS / Pogledajte tko je dobio nove POS -ove stanova na Biocima, objavaljen je Liste prvenstva podnositelja

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Grad Šibenik objavio je Prijedlog Liste prvenstva podnositelja zahtjeva za kupnju stana u društveno poticanoj stanogradnji Grada Šibenika.

Na listi je ukupno 359 prijavitelja koji su zadovoljili sve uvjete Javnog poziva. Podnositelji zahtjeva imaju pravo prigovora na utvrđeni prijedlog Liste u roku od 8 dana od dana objave prijedloga Liste na oglasnoj ploči Grada Šibenika. Listu možete pronaći na POVEZNICI.

Podsjetimo, Grad Šibenik krajem prošle godine objavio je Javni poziv budući da je postojeća lista redoslijeda prvenstva istekla 16. studenog 2020. godine. Zbog promjene odredbi Pravilnika važenje iste nije produženo te je formirana nova lista redoslijeda prvenstva.

Na predjelu Bioci u tijeku je izgradnja dvije višestambene zgrade s ukupno 127 stanova. U jedinici A nalazit će se 63 stana, dok su jedinici B predviđena 64 stana. Projektom su predviđena pripadajuća parkirališno-garažna mjesta, parkirališta za motocikle, tehničke prostorije te spremišta stanara.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.