Sidebar Menu

Datum objave: 31. Ožujak 2021

KORONA / Zaraza se širi. Županije ne kontroliraju provođenje mjera. Opet se uvode strože mjere. Spašava se turistička sezona.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije opet će biti uvedene strože mjere, a morat će ih dosljednije provoditi županijski stožeri koji sada, prema ocijenio Nacionalnog stožera CZ ne kontroliraju dovoljno dobro provođenje propisanih mjera te će morati preuzeti odgovornost za posljedice. Najviše primjedbi ima na toleriranje rada kafića na zatvorenim terasama te nepoštivanje mjera u javnom prijevozu. Sutra se može očekivati zabrana rada kafića nakon 20 sati, ograničavanje sportskih aktivnosti i zatvaranje igraonica u zatvorenom. Kretanje između županija (za sada) neće biti ograničavano, a ostaje na snazi i isti režim na granicama Hrvatske. Za sada epidemiološke mjere dosljedno i uspješno provodi samo Istarska županija, a mjere koje se provode u Dubrovačko - neretvanskoj županiji počele su davati rezultate. Sve što se poduzima na suzbijanju zaraze, doznajemo, usmjereno je na zaštitu zdravlja stanovništva i spašavanje turističke sezone.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.