Datum objave: 26. Ožujak 2021

POČELO MASOVNO CIJEPLJENJE U DVORANI NA BALDEKINU / Prva se jutros u 8.30 cijepila poznata šibenska humanitarka i "Šibenska grandeca" Ana Paić

Diana Ferić
Diana Ferić

Masovno cijepljenje građana protiv bolesti COVID 19 u Sportskoj dvorani na Baldekinu započelo je, kako je i najavljeno, jutros u 8.30 sati. Ljudi koji su naručeni, uglavnom starije dobi, stigli su u dvorani i sat ranije.  Prva se cijepila poznata šibenska humanitarka i "Šibenska grandeca" Ana Paić. Cijepljenje je organizirano u dvije smjene u dvije smjene i to od 8,30 do 11,30 sati te od 15 do 18 sati. Prema planu cijepit će se oko 500 građana. Liječnici obiteljske medicine mogli su upisati i na ovo masovno cijepljenje poslati po 30 svojih pacijenata.

Građane će Pfizerovim cjepivom cijepiti pet timova Doma zdravlja Šibenik.

"Možemo reći da će nam ovo cijepljenje u petak biti svojevrsna proba za takva cijepljenja jednom kad nam konačno krenu pristizati veće količine cjepiva. Pet timova moglo bi cijepiti bez problema i tisuću ljudi, a mi sada krećemo s 500. Prema nekim najavama sljedeći bi tjedan trebali primiti i Pfizerovo i Modernino cjepivo", izjavio je već prije novinarima Joško Jurić, ravnatelj Doma zdravlja.

Iz kategorije: Vijesti