Sidebar Menu

Datum objave: 05. Ožujak 2021

BOMBA NA BIOCIMA / Na gradilištu POS -ovih stanova pronašli avionsku bombu zaostalu iz 2. svjetskog rata, situacija je sigurna

Diana Ferić
Diana Ferić

Avionsku bombu, zaostalu iz 2. svjetskog rata pronašli su radnici na gradilištu na Biocima koja je bez posljedica izvađena i pohranjena u skladištu PU šibensko - kninske.

"Tijekom izvođenja radova na budućim POS-ovim stanovima otkopan dio bombe i u 9 sati je obaviještena i pozvana policija. Nakon što je od strane policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu potvrđeno da se radi o avio bombi iz II. svjetskog rata mjesto događaja je osigurano u širem luku te se na siguran način pristupilo vađenju i izuzimanju bombe te ni u jednom trenutku nije bilo opasnosti za građane ili imovinu. Radi se o avio bombi teškoj oko 70 kilograma koja je pohranjena u prostorijama Policijske uprave šibensko-kninske te će u narednom periodu biti uništena na siguran način"; kaže Šime Pavić, glasnogovornik Pu šibensko - kninske.

FOTO: Pixell, Duško Jaramaz

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.