Datum objave: 18. Veljača 2021

MOŽE I BEZ NOVINARA I NEUGODNIH PITANJA / ŽO HDZ preko društvenih mreža priopćio kandidate za župana i njegovog zamjenika, iznenađenja nema

Diana Ferić
Diana Ferić

Vremena kada su stranke organizirale konferencije za novinare kako bipriopćile kandidate na  izborima su oćito iza nas. Primat pred novinarima, kao predstavnicima javnog mnijenja, preuzele su društvene mreže pa je tako Županijski HDZ upravo na njima  priopćio tko su njihovi kandidati na nadolazećim izborima na županijskoj razini. odlično, javnost je doznala, a riješili su se možda i neugodnih pitanja novinara.

"Goran Pauk i Paško Rakić su HDZ-ovi kandidati za župana Šibensko-kninske županije i njegovog zamjenika.Odlučio je tako Županijski odbor HDZ-a na današnjoj sjednici koja je održana posredstvom Zoom aplikacije. Članovi ŽO HDZ-a Šibensko-kninske županije donijeli su odluku o kandidatima za župana i njegova zamjenika, a na prijedlog predsjednika Nediljka Dujića, stoji u objavi na HDZ-ovoj službenoj Facebook sGoran Pauk i Paško Rakić kandidati su Hrvatske demokratske zajednice za župana Šibensko-kninske županije i njegovog zamjenika na nadolazećim lokalnim izborima,  objavili su na Faceboooku i dodali:

"Naša stranka ulazi u još jednu političku utakmicu, a za koju sam uvjeren da će završiti pobjedom već u prvom poluvremenu. Aktualni župan, naš Goran, možemo slobodno kazati, provjereni je kandidat. Biračima ne nudimo mačka u vreći, već osobu koja je kontinuitetom svog rada dokazala kako se pobjeđuje i kako se bori za svoju županiju i svoje sugrađane. Goran je lice koje birači prepoznaju i kojem vjeruju", poručio je Nediljko Dujić, predsjednik  ŽO HDZ - a na Facebooku. 

Iz kategorije: Vijesti