Sidebar Menu

Datum objave: 25. Siječanj 2021

SIGURNOST U PROMETU / Policija danas provodi opsežnu akciju nadzora brzine i korištenja sigurnosnog pojasa

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Danas od 12 do 16 sati Policijska uprava šibensko-kninske provoditi će  preventivno-represivnu akciju nadzora brzine kretanja vozila i korištenja sigurnosnog pojasa, sve s ciljem podizanja razine sigurnosti u prometu. Policijski službenici evidentirati će i sankcionirati prekršaja zbog kojih dolazi do najtežih posljedica u prometnim nesrećama - nepropisnu i neprilagođenu brzinu, nepropisno pretjecanje,  nekorištenje zaštitne kacige, vožnja pod utjecajem alkohola, upravljanje vozilima za vrijeme trajanja zabrane upravljanja, istek važnosti prometne dozvole i dr.  

Tijekom akcije u nadzor prometa će biti uključen maksimalni broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa. Policijski službenici će vozače nadzirati na lokacijama koje se statistički, ali i iskustveno, pokazuju kao ugrožene u pogledu činjenja prometnih prekršaja i prometnih nesreća zbog vožnje nepropisnom i neprilagođenom brzinom.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.