Datum objave: 01. Prosinac 2020

REZULTATI OČEVIDA / Automobil s trojicom mladića koji su stradali kod skretanja za Jadriju, prešao na drugu stranu kolnika, sletio s ceste i višestruko se prevrtao

Diana Ferić
Diana Ferić

Očevidom kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku utvrđene su okolnosti u kojima se dogodila jučerašnja prometna nesreća na državnoj cesti D8, kod skretanja za Jadriju u kojoj je poginuo 20 - godišnjak iz Ražina, a dok su 20-godišnjak i 24-godišnjak zadobili teške po život opasne tjelesne ozljede.

Prema rezultatima očevida, automobil Renault, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljalajedna  od trojice navedenih mladića, a još se ne zna koji, kretao se državnom cestom D8 iz smjera Šibenika u smjeru Vodica nije se se kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera. Nakon toga je sišao ssa kolnika i vozio se po zemljano-travnatoj površini da bi prednjim dijelom auta udario u uzdignutu kameno-zemljanu hrpu. Nakon toga vozilo se odbilo o nju i višestruko prevrtalo uslijed čega su iz njega ispala sva tri mladića.

Na mjestu nesreće smrtno je stradao 20-godišnjak dok su 20-godišnkjak i 24-godišnjak s teškim po život opasnim tjelesnim ozljedama prebačeni na liječenje u Opću bolnicu Šibenik.

O ovoj prometnoj nesreći biti će obavješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Iz kategorije: Vijesti