Sidebar Menu

Datum objave: 14. Studeni 2020

COVID - 19 U/ ŽUPANIJI / Danas je znatno manje novooboljelih, u socijalnim ustanovama nema novih slučajeva

Diana Ferić
Diana Ferić

Znatno manje nego jučer, 27, je danas novooboljelih od COVID-19 infekcije u Šibensko - kninskoj županiji ; četvero ih je s područja Šibenika, dvoje s područja Drniša, devet s područja Knina, troje iz Vodica, te po jedna osoba s područja Skradina, Tribunja, Tisnog i Rogoznice. Također, oboljelo je i pet osoba koje borave na području naše županije, a prebivalište im je drugdje.

Na žalost, preminula je starija žena s područja Drniša i stariji muškarac s područja Šibenika.

Trenutno je 235 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Na odjelu infektologije šibenske bolnice liječi se 21 osoba od kojih nitko nije na respiratoru. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

U ustanovama socijalne skrbi nema novih slučajeva oboljenja. Bolest je aktivna kod još 8 korisnika Cvjetnog doma Šibenik. U Domu za psihički bolesne odrasle osobe Mihek u Šibeniku je 11 pozitivnih korisnika i petero djelatnika. U ostalim ustanovama socijalne skrbi na području naše županije među korisnicima i djelatnicima nema slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije.

U posljednja 24 sata je uzorkovano i testirano na SARS-CoV-2 virus 196 uzoraka.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.