Datum objave: 01. Rujan 2020

PRODAJA HNK ŠIBENIK / Stigle dvije ponude i to Football Smart Internationala d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu te Galaxy Capitala s.a.r.l. sa sjedištem iz Maroka

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvije ponude, pristigle su na Javni poziv za prikupljanje ponuda za kupnju dionica Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik s.d.d. u vlasništvu Grada Šibenika i to

tvrtke Football Smart International d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu te Galaxy Capital s.a.r.l. sa sjedištem u Rabatu, Maroko.

Danas su u gradskoj upravi otvorene pristigle ponude.

Predmet poziva je prodaja 297.056 komada dionica Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik s.d.d. u vlasništvu Grada Šibenika nominalne vrijednosti 59.411.200,00 kuna, a što iznosi 94,59 % temeljnog kapitala za početnu cijenu od 100.000,00 kuna.

Postupak otvaranja ponuda provelo je Povjerenstvo kojeg čini sedam članova: zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, pročelnici Slobodan Tolić, Tihomir Paškov i Ante Galić, pomoćnik pročelnika Ivica Živković, ravnatelj JU Sportski objekti Andrija Španja te predsjednik Zajednice sportova grada Šibenika Joško Jurić.

Povjerenstvo je utvrdilo kako su na Javni poziv pristigle Tvrtka Football Smart International d.o.o. ponudila je cijenu od 751.000,00 HRK, dok je tvrtka Galaxy Capital s.a.r.l. ponudila cijenu od 420.000, 00 HRK.

Na otvaranju ponuda nazočili su ovlašteni predstavnici kupaca te primjedbi na postupak otvaranja nije bilo.

Povjerenstvo će ponude s pripadajućom dokumentacijom razmotriti te ocijeniti prihvatljivost i kvalitetu dostavljenih ponuda, a Odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja, sukladno Javnom pozivu, donijet će Gradsko vijeće Grada Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti